Huren met zorg

Huren met zorg

Zelfstandig wonen in een huurappartement met de thuiszorg en de faciliteiten en gezelligheid van een woonzorgcentrum dichtbij.

Heeft u nog geen Wlz-indicatie, maar lijkt het u wel fijn om naast of vlakbij een woonzorglocatie van ZINN te wonen, dan kunt u ook een appartement huren. Als huurder kunt u gebruik maken van de faciliteiten en diensten die een ZINN locatie biedt. Zoals het restaurant, de kapper, een winkeltje en fysiotherapie. Ook worden er leuke uitstapjes, activiteiten en optredens  georganiseerd. De woonzorglocaties van ZINN zijn een ontmoetingsplek voor bewoners en ouderen uit de wijk.  ZINN verhuurt appartementen:

Vrije sector huurappartement op het terrein van ZINN locatie De Dilgt in Haren. 

Vrije sector huurappartement naast ZINN locatie De Brink in Groningen.
     

Daarnaast zijn er nog een aantal huurwoningen nabij een woonzorglocatie van ZINN die door een woningcorporatie verhuurd worden:

  • De Zuiderflat

Sociale huurappartementen in de Wijert van Christelijke Woningstichting Patrimonium. De appartementen worden verhuurd via Woningnet. Heeft u of uw partner (intensieve) zorg nodig, dan kunt u samen terecht in de Zuiderflat

  • De Beukenhorst 

Sociale huurappartementen in Selwerd van Christelijke Woningstichting Patrimonium. De woontoren is nog in aanbouw en is naar verwachting begin 2020 gereed. 

  • Vivaldi

Sociale huurappartement in Haren van woningcorporatie De Huismeesters. Woontoren Vivaldi staat naast ZINN locatie De Dilgt. 

  • De Mars

Sociale huurwoningen in Hoogezand van woningstichting Groninger Huis. De woningen liggen naast ZINN locatie De Burcht. Heeft u interesse in een woning in de Mars, dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt van ZINN. 

  • Ruyterstraat

Sociale huurappartementen in Hoogezand van Lefier. Vanuit dit appartementencomplex werkt ZINN Thuiszorgteam De Ruyterstraat en er zit een ZINN Buurthuiskamer. Zo heeft u als huurder de thuiszorg dichtbij en kunt u gebruik maken van de dagbesteding in de Buurthuiskamer De Ruyterstraat. 

  • Ericastaete

Sociale huurappartementen in Hoogezand van Lefier. In dit appartementencomplex heeft ZINN een thuiszorgpost. Als huurder heeft u zo de thuiszorg dichtbij. 

"Tien jaar gelden maakte ik de keuze om in een huurappartement van de Zuiderflat te gaan wonen. Vlakbij mijn man, die een eigen kamer heeft op de woonafdeling voor mensen met dementie. De beslissing om in dezelfde flat te gaan wonen is een heel goede geweest." 

Hoe is het om te huren met zorg?

Veel gestelde vragen

Wat kost het om te huren bij ZINN?

ZINN biedt sociale en vrije sector huurwoningen aan. De huurprijzen zijn te vinden in de tarievenlijst van ZINN.
Huren in Groningen
Huurappartement ZINN locatie De Brink
Huurappartement ZINN locatie De Es

Huren in Haren
Huurappartement Chopin
Huurappartement Mozart
Huurappartement Bach
Huurappartement Brahms

Huren in Hoogezand
Huurappartement De Veste

Alle mogelijkheden én prijzen zijn op te vragen bij het servicepunt van ZINN via telefoonnummer 050-5852000 of via het e-mailadres servicepunt@zinnzorg.nl.

Hoe lang is de wachttijd om te huren bij ZINN?

Wachttijden
Om te kunnen huren bij ZINN dient u zich in te schrijven op de wachtlijst. Kandidaten met een zorgindicatie hebben voorrang op kandidaten zonder zorgindicatie.
De wachttijd is ongeveer anderhalf jaar, afhankelijk van de locatie waarvoor u zich heeft ingeschreven.

Meer weten over Huren met zorg

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op