WelZINN

WelZINN

WelZINN biedt een uitgebreid programma, gericht op het welzijn van ouderen. Er is aandacht voor kunst, muziek en cultuur. Zowel bewoners als buurtbewoners zijn van harte welkom.

Activiteiten

In elke ZINN locatie vinden terugkerende activiteiten plaats, zoals bingo en optredens. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom.  In elke ZINN locatie biedt WelZINN optredens aan. Variërend van koren tot artiesten van verschillende genres. Bij voldoende animo organiseert WelZINN vervoer tussen de ZINN locaties, zodat een ieder van het optreden kan genieten. 

WelZINN is constant op zoek naar vernieuwende activiteiten om de wereld van bewoners en cliënten glans en verdieping te geven. De activiteiten worden aangekondigd in het MagaZINN en op verschillende plekken in de locaties, zoals in de lift. Het MagaZINN wordt verspreid onder alle bewoners en cliënten en is ook te verkrijgen bij de receptie. Er is ook een online versie van het MagaZINN beschikbaar op de website.  

Uitstapjes met ZINN Tours

WelZINN organiseert jaarlijks een aantal uitjes waarbij de bewoners en cliënten met de touringcar en/of de ZINN busjes* erop uit gaan, zoals een visje eten in Lauwersoog en een museumbezoek met een lekker kopje koffie. Deze worden op alle locaties aangekondigd via een flyer. Bewoners / cliënten dienen zich voor de uitjes op te geven. 

De rode touringcar van ZINN is ook te huur. Voor mogelijkheden neem contact op met welzinn@zinnzorg.nl 

Vrijwilligers

Vrijwilligers vormen een bijzondere en onmisbare groep werknemers binnen ZINN. Samen met de vrijwilligers zorgen we ervoor dat bewoners en cliënten de aandacht krijgen die zij verdienen. Zij bieden aandacht en een luisterend oor, en ondernemen diverse activiteiten met de bewoners en cliënten. 

Wilt u of kent u iemand die zich als vrijwilliger wil inzetten? Kijk voor meer informatie op onze pagina vrijwilligers

Welzijnsactivteiten bij ZINN: met zorg en aandacht

Welzijnsactivteiten bij ZINN: met zorg en aandacht