WelZINN

WelZINN

WelZINN biedt een uitgebreid programma, gericht op het welzijn van ouderen. Er is aandacht voor kunst, muziek en cultuur. Zowel bewoners als buurtbewoners zijn van harte welkom.

Activiteiten

In elke ZINN locatie vinden terugkerende activiteiten plaats, zoals fitgym, fotografie, zingen, yoga, bingo en de kunstclub. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom. Dat is gezelligheid en geeft reuring. Een keer in de veertien dagen biedt WelZINN optredens aan in één van de ZINN locaties. Variërend van koren tot artiesten uit verschillende genres. Bij voldoende animo organiseert WelZINN vervoer tussen de ZINN locaties, zodat een ieder van het optreden kan genieten. Ook in de weekenden worden activiteiten aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dansgroep, toneelstuk of High Tea.

Uitstapjes met ZINN Tours

WelZINN beschikt over zeven rolstoelbussen, waarmee rondritjes met een tussenstop worden gemaakt. Bijvoorbeeld naar Lauwersoog om daar een visje te eten. 
Volgens een wettelijke regel mogen personen vanaf 1 juli 2019 alleen in de rolstoel in een (rolstoel/taxi)bus worden vervoerd wanneer de rolstoel in het kader van veilig vervoer aan bepaalde wettelijke regels voldoet (ISO norm 7176-19). Of een rolstoel een “veilig vervoerbare rolstoel” is, is herkenbaar aan stickers met een haaksymbool.  
 

Beschikt u niet over zo’n rolstoel? In overleg met de medewerkers wordt gezocht naar een passende oplossing. 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van het welzijn van de cliënten. Door aandacht, een luisterend oor, een ontspannende activiteit. Bij ZINN zijn zo'n 700 vrijwilligers actief.

Welzijnsactivteiten bij ZINN: met zorg en aandacht