Zorg- en huurappartementen Haren

Zorg- en huurappartementen Haren

In Haren biedt ZINN zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte of intensieve zorg, in moderne woontorens. 

Voorzieningen

  • Thuiszorgteam
  • Restaurant
  • Fysio- en ergotherapie
  • Woontoren

Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in Mozart, Chopin, Bach, Brahms en zorgvilla Verdi. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapsalon en behandelruimte voor fysiotherapie in ZINN locatie De Dilgt zijn dichtbij. Naast een eigen, vast team van zorgmedewerkers kunnen bewoners gebruik maken van het multidisciplinair expertiseteam. Dat team is werkzaam in nabijgelegen ZINN locatie De Dilgt. Specialisten als een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, tandarts, verpleegkundig specialist en psycholoog zijn in de buurt. Dat maakt het woonconcept dat ZINN in deze zorg- en huurappartementen aanbiedt zo uniek. Evenals de mogelijkheid om samen te blijven wonen. De meeste appartementen zijn geschikt voor (echt)paren.

Zorgappartementen in zorgvilla Verdi

In de zorgappartementen kunt u wonen wanneer u een Wlz-indicatie heeft.
Zorgappartementen Zorgvilla Verdi - nieuwbouw ZINN | Verdi beschikt over 21 zorgappartementen.
Op één van de etages in Verdi biedt ZINN een kleinschalig en uniek woonzorgconcept voor ouderen met een zeer intensieve, lichamelijke zorgvraag. In deze nieuwe woonvorm profiteert u van de royale inzet van zorgprofessionals, de fraai ingerichte living en luxe ambiance.

Zorg- en huurappartementen in Mozart en Bach

In de woontorens Mozart en Bach kunt u in een zorg- of huurappartement wonen. Hiervoor heeft u een Wlz-indicatie of thuiszorgindicatie voor verzorging en/of verpleging nodig. Bewoners van een huurappartement kunnen hier gewoon blijven wonen wanneer de zorg intensiever wordt (mits de zorgvraag haalbaar is). Deze intensieve zorg ontvangt u vanuit een Wlz-indicatie.
Zorg- en huurappartementen Mozart | Mozart beschikt over 38 zorg- en huurappartementen (sociale huur). 
Zorg- en huurappartementen Bach - nieuwbouw ZINN | Bach beschikt over 36 zorg- en huurappartementen (vrije sector).

​​​​Huurappartementen in Chopin en Brahms

In de woontorens Chopin en Brahms kunt u in een huurappartement wonen wanneer u een thuiszorgindicatie voor verzorging en/of verpleging heeft.
Huurappartementen Chopin | Chopin beschikt over 22 huurappartementen (vrije sector). 
Huurappartementen Brahms - nieuwbouw ZINN | Brahms beschikt over 30 huurappartementen (vrije sector).

Veel gestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor een zorg- of huurappartement van ZINN?

Zorgappartement
In uw zorgappartement woont u met een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Deze indicatie krijgt u indien het CIZ (Centrum Indicatiestelling zorg) bepaalt dat u 24 uur nabijheid van zorg nodig heeft. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke ontmoetingsruimte waar gezelligheid, aandacht en structuur aan de dag geboden wordt.

Huurappartement
In uw huurappartement woont u zelfstandig en krijgt u de zorg die u nodig heeft, vanuit een thuiszorgindicatie. In uw appartement is een persoonsalarmering aangesloten, waardoor u in geval van nood verzekerd bent van de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.

Wat kost het om te wonen in een zorg- of huurappartement?

Zorgappartement
Afhankelijk van uw inkomen en eventueel vermogen betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Voor de zorgappartementen betaalt u naast uw eigen bijdrage ook een comforttoeslag. De hoogte van de comforttoeslag verschilt per zorgappartement en kunt u vinden op de tarievenlijst.

Huurappartement
U huurt het appartement van ZINN. De huurprijzen vindt u in de tarievenlijst

Meer weten over Zorg- en huurappartementen Haren

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

De openingstijden van het het servicepunt van ZINN: doordeweeks van 09.00 - 17.00 uur.

Neem contact op