Mantelzorgers

Mantelzorgers

U bent als mantelzorger de belangrijkste persoon in het leven van uw naaste. U kent uw familielid, geliefde of naaste het beste, kent hun persoonlijke wensen. U weet wat hij of zij belangrijk vindt en waar hij of zij blij van wordt. Om die reden vinden onze zorgprofessionals het belangrijk om ook u goed te kennen en te betrekken bij de dagelijkse routine. Bovendien bent u een anker en een steun in verwarrende tijden voor mensen die de regie kwijt raken.

We bieden u ondersteuning

We willen het zorgen zoveel mogelijk samen doen en u ondersteuning bieden, zodat u zo goed mogelijk betrokken kunt blijven. Mantelzorger zijn is niet altijd eenvoudig. Want mantelzorgen doet u naast uw eigen dagelijkse leven met in veel gevallen een gezin en/of een drukke baan. De tijd die u samen door kan brengen is waardevol. Voor u en uw geliefde. Aandacht en gezelligheid zijn even belangrijk als bewegen, eten, drinken en verzorgen. U weet zelf wat het beste past en kunt daar een keuze in maken. 
In het maandelijkse activiteitenoverzicht  ziet u per locatie welke activiteiten u allemaal samen kunt ondernemen. 
Uw aanwezigheid in de huiskamer wordt altijd gewaardeerd. Als u het bijvoorbeeld leuk vindt om te koken, een cake of koekjes te bakken of om voor te lezen, dan bent u van harte welkom om dat in de gezamenlijke huiskamer te doen.