Zuiderflat

Zuiderflat

De Zuiderflat is een seniorenflat van tien verdiepingen in de groene wijk De Wijert-zuid. ZINN heeft in De Zuiderflat twee etages met zorgstudio's en -appartementen voor intensieve zorg.

Woonvormen

  • Wonen met dementie
  • Wonen met intensieve zorg

Voorzieningen

  • Woonzorglocatie

Deze zorg wordt geboden door een klein en deskundig team, dat veel ervaring heeft met deze doelgroep. Door de kleinschaligheid is aandacht en maatwerk mogelijk. Op de begane grond van de Zuiderflat is een grote recreatieruimte waar bewoners samenkomen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en er is een biljart aanwezig. Om de hoek zit een bloemenkraam en supermarkt.

Heeft u of uw partner intensieve zorg nodig en wilt u graag dicht bij elkaar blijven wonen? Dat kan in de Zuiderflat. Naast de zorgstudio's en- appartementen, zijn er acht verdiepingen met sociale huurappartementen. De huurappartementen worden verhuurd door Christelijke Woningstichting Patrimonium. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement moet u voldoen aan de inkomensnorm voor sociale huurwoningen. Ook heeft u een inschrijving bij Woningnet nodig. 

Mevrouw Douma, bewoner van de Zuiderflat

Mijn man woont op de afdeling voor mensen met dementie. Met de lift vanuit mijn eigen huurappartement in de Zuiderflat ben ik zo op zijn verdieping.

Impressie Zuiderflat

Meer weten over Zuiderflat

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

De openingstijden van het het servicepunt van ZINN: doordeweeks van 09.00 - 17.00 uur.

Neem contact op