De zorg voor u of uw naaste

De zorg voor u of uw naaste

Dankzij het online cliëntportaal van Fierit is informatie over de zorg voor u of uw naaste inzichtelijk. Via deze pagina kunt u inloggen.

Dankzij het online cliëntportaal van Fierit (voorheen Cura) is informatie over de zorg voor u of uw naaste inzichtelijk. De informatie die in het cliëntenportaal gedeeld wordt bevat privacygevoelige gegevens. Daarom logt u in met inloggegevens én een code die u per SMS op uw telefoon ontvangt.

Veilig inloggen

Bij de beveiligde inlog doorloopt u twee stappen om toegang te krijgen tot het cliëntportaal van ZINN. Dit wordt gedaan met behulp van een zogeheten Multi-Factor Authenticatie (MFA).

Stap 1: De eerste stap bestaat uit het invoeren van uw gebruikersnaam en het wachtwoord.
Stap 2: De tweede stap bestaat uit het invoeren van een SMS-code, die u ontvangt op een mobiele telefoon die aan uw huidige account gekoppeld is.
Alleen deze combinatie zorgt voor toegang tot het cliëntportaal en zorgt voor een optimale bescherming van de gegevens.

Kunnen we helpen?
Op deze pagina vindt u een handleiding hoe u kunt inloggen op het cliëntportaal. Wilt u liever even persoonlijk contact met iemand die u verder kan helpen? Neem dan contact op met de ICT-servicedesk van ZINN via de contactgegevens op deze pagina.