De Dilgt

De Dilgt

Het is sfeervol wonen in de moderne woonzorglocatie ZINN locatie De Dilgt in Haren. De bewoners ervaren het als een gemoedelijke locatie met een compleet aanbod door voorzieningen zoals een winkeltje, wekelijkse markt, kapper, een speciale tuin voor mensen met dementie en behandelcentrum voor fysio- en ergotherapie en fitness.

Woonvormen

  • Begeleiding bij dementie

Voorzieningen

  • Woonzorglocatie
  • Buurthuiskamer
  • Thuiszorgteam
  • Restaurant
  • Fysio- en ergotherapie
  • Revalidatiecentrum

De Dilgt is een moderne woonzorglocatie op een prachtig en groen terrein, aan de rand van Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en/of ze verblijven er om te revalideren. 

Bewoners, bezoekers, familie en buurtbewoners zijn welkom op het levendige binnenplein met restaurant en Grand Café. Daarnaast zijn er faciliteiten als een biljart, digitale bus, kapper, winkeltje, pedicure, bibliotheek en een behandelcentrum van ergo- en fysiotherapie waar ook fitness onder begeleiding mogelijk is. Er is volop gelegenheid om samen met andere (buurt)bewoners, bezoekers en familie deel te nemen aan activiteiten. Wekelijks is er een markt met groente, fruit, kleding en bloemen en elke zondag wordt een kerkdienst georganiseerd.

Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. De geestelijk verzorger heeft, indien gewenst, professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg.

Bewoners en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de duofiets, rolstoelfiets en scootmobiel.

In de locatie is gratis Wifi aanwezig voor bewoners en gasten.

Ik woon zelfstandig en heb alle voorzieningen en hulp dichtbij. Het voelt veilig en vertrouwd. Ik geniet van mijn uitzicht, de ruimte en gezelligheid.

Terrein De Dilgt

Op het terrein van De Dilgt biedt ZINN moderne zorg- en huurappartementen in Haren aan. In de woontorens Chopin, Mozart, Vivaldi (toewijzing Vivaldi verloopt via De Huismeesters) en vanaf de zomer van 2020 ook in Bach, Brahms en zorgvilla Verdi beschikt u over een eigen appartement waarin u verpleging, verzorging en begeleiding ontvangt.
Op hetzelfde terrein vindt u een kleinschalig luxe appartementencomplex 'De Cirkel'. De Cirkel is een thuis voor 40 mensen met dementie en biedt zorg in een luxe setting.

Impressie De Dilgt

Meer weten over De Dilgt

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

De openingstijden van het het servicepunt van ZINN: doordeweeks van 09.00 - 17.00 uur.

Neem contact op