Nieuwe zorg- en huurappartementen sluiten aan bij woonwensen ouderen

Nieuwe zorg- en huurappartementen sluiten aan bij woonwensen ouderen

Toekomstige bewoners beschikken over een riant appartement met balkon of (dak)terras. Een team van professionals biedt hen lichte tot intensieve zorg.

In mei sloeg zorgorganisatie ZINN in Haren en Hoogezand de eerste palen van vier moderne woontorens genaamd Bach, Brahms, zorgvilla Verdi en De Veste. Hier biedt ZINN vanaf de zomer van 2020 in 145 eigentijdse zorg- en huurappartementen lichte tot intensieve zorg voor ouderen. Donderdag 12 december bereiken de twee bouwprojecten het hoogste punt. ZINN zet de traditie voort om dit met de bouwplaatsmedewerkers te vieren en trakteert hen tijdens de lunch.

Dat ZINN aansluit bij de huidige woonwensen van ouderen blijkt uit de belangstelling voor de nieuwe woonzorgconcepten. Toekomstige bewoners beschikken over een riant appartement met balkon of (dak)terras. Een team van professionals biedt hen lichte tot intensieve zorg. Bovendien zijn voorzieningen en specialisten in de buurt in nabijgelegen woonzorglocaties De Dilgt en De Burcht. Deze woonvorm spreekt ook (echt)paren aan, waarvan één van beiden intensieve zorg behoeft. Meer informatie over het wonen bij ZINN en de nieuwe woontorens Bach, Brahms en zorgvilla Verdi in Haren en De Veste in Hoogezand.