Vrijwilligers

Vrijwilligers

Aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Dat is de visie van de energieke, eigenzinnige zorgorganisatie ZINN. In zes moderne en sfeervolle woonzorglocaties en vanuit zeventien professionele thuiszorgteams zetten ruim 2.400 medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in ​voor ouderen. Vrijwilligers spelen hierin een onmisbare rol. Word jij die onmisbare vrijwilliger bij ZINN? Wij waarderen jouw hulp!

Als vrijwilliger aan de slag bij ZINN? Vanwege de coronamaatregelen zijn nog niet alle activiteiten binnen ZINN weer opgestart, gelukkig kunnen de meeste vrijwilligers weer aan de slag. Ook zijn we op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers.  Bekijk de vacatures voor vrijwilligers of neem contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen. 

Samen werken wij met POWER, daadkracht en energie!

Als vrijwilliger binnen de ouderenzorg sta jij klaar met aandacht, een luisterend oor of ontspannende activiteit. De bewoners vinden het ontzettend leuk om samen met een vrijwilliger een kopje koffie te drinken, wandeling te maken of samen een activiteit te bezoeken. Als onderdeel van de afdeling geef jij hier vorm aan. 

Naast mantelzorgers zijn vrijwilligers een onmisbare aanvulling in het vergroten van het welzijn van de bewoners. Samen maken we een afwisselend activiteitenaanbod mogelijk. Jouw versterking kan daarin al vanaf een dagdeel per week waardevol zijn! Voor ZINN is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent bij het welzijn van ouderen, verantwoordelijkheid kunt dragen en zelfstandig kunt werken. Samen kijken welke rol het best bij jou past! 

Aanbod voor onze vrijwilligers

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers, wij hebben een breed aanbod met cursussen voor de vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat u verzekerd bent. We trakteren op een eindejaarsgeschenk, gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Aan de slag als vrijwilliger

Sta je stevig in je schoenen en heb je een klik met ouderen? Neem dan contact met ons op. In gesprek met de coördinator vrijwilligers van WelZINN praten we over wederzijdse wensen en mogelijkheden. ​Gezamenlijk maken we afspraken over het aantal uren en je taken die worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.​

Samenwerkingen en maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk betrokken zijn kan op vele manieren, binnen de ouderenzorg bijvoorbeeld. Als team iets ondernemen met of voor onze bewoners? Heb je een bijzonder talent in de muzikale, creatieve of culturele sector? Wil je met jou dansgroep eens ergens optreden? Wij nodigen je graag uit om dit eens voor de bewoners van ZINN uit te voeren. 

In samenwerking met onze partners organiseren wij o.a. wandelingen, een high tea, lezingen en optredens.  Initiatieven vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en de culturele sector stelt ZINN enorm op prijs.

Klinkt dit als iets voor jou bedrijf, vereniging of organisatie? Bel gerust om de mogelijkheden door te nemen of neem contact op via vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl