Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn - naast mantelzorgers - onmisbaar als het gaat om het welzijn van de cliënten. Door aandacht, een luisterend oor, een ontspannende activiteit. Word jij die onmisbare vrijwilliger bij ZINN? Wij waarderen jouw hulp!

De redenen om vrijwilliger te worden zijn vaak heel divers. Voor ZINN is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent bij het welzijn van ouderen, verantwoordelijkheid kunt dragen en (redelijk) zelfstandig kunt werken. Jouw versterking kan al vanaf een dagdeel per week waardevol zijn.

Maatschappelijke betrokkenheid

Initiatieven vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en de culturele sector stelt ZINN zeer op prijs. Geef de maatschappelijke betrokkenheid vorm door middel van vrijwilligerswerk. Van harte welkom! Heb je een bijzonder talent in de muzikale, creatieve of culturele sector? Beoefen je dit talent in een groep? Misschien is het leuk om de repetitie eens voor de bewoners van ZINN uit te voeren. De coördinator van ZINN gaat graag met jou/jullie in gesprek.

Lijkt het je wat?

Sta je stevig in je schoenen en heb je een klik met ouderen? Neem dan contact met ons op. In gesprek met de coördinator van WelZINN praten we over wederzijdse wensen en mogelijkheden. ​Gezamenlijk maken we afspraken over taken, tijden en onkostenvergoedingen, die worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.​

Vrijwilliger bij ZINN, dan ben je wat!