De Es

De Es

In de wijk Selwerd staat De Es, een nieuw en modern woonzorgcentrum. Mede door het buurtrestaurant, de activiteiten, oefenzaal, twee huisartsenpraktijken en een apotheek heeft De Es een belangrijke buurtfunctie.

Woonvormen

  • Zelfstandig wonen met zorg
  • Wonen met intensieve zorg
  • Wonen met dementie

Voorzieningen

  • Woonzorglocatie
  • Buurthuiskamer
  • Thuiszorgteam
  • Restaurant
  • Fysio- en ergotherapie

ZINN locatie De Es is een woonzorglocatie in de wijk Selwerd en aan de rand van de het winkelcentrum Paddepoel. Een nieuwe en moderne locatie waar sfeervol wonen en respectvolle zorg voorop staan. Alle zorgfaciliteiten worden onder één dak aangeboden. Er zijn twee huisartsenpraktijken (Jans en ten Kate) en een apotheek (Boots) gehuisvest. In De Es kunt u terecht voor intensieve verpleegzorg, lichte zorg en zorg bij dementie. Echtparen waarvan één zorg nodig heeft kunnen hier ook terecht.

De Es heeft een gezellig plein met Grand Café en buurtrestaurant waar bewoners en buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Op de begane grond is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en u vindt er de kapper, pedicure en fysiotherapeut. Buurtbewoners zijn van harte welkom om te komen fitnessen in de behandelzaal. Vanuit de eerste etage kunt u plaatsnemen op het ruime dakterras.

De Es telt 26 appartementen en 80 studio’s. In de appartementen wonen mensen zelfstandig en met zorg in de buurt. De studio’s zijn verdeeld over acht woongroepen, waar mensen met somatische en psychogeriatrische zorg wonen. De bewoners kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die ZINN te bieden heeft. 

Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. De geestelijk verzorger heeft, indien gewenst, professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg.
 

Er is veel individuele aandacht, mijn vader knapt er erg van op.

Mijn vader kreeg steeds meer last van problemen met zijn korte termijn geheugen. Op advies van de huisarts zijn we op zoek gegaan naar een huis waar hij fijn zou kunnen wonen. We zijn bij De Es uitgekomen, een frisse, ruime en prettige woonzorglocatie met goede zorg. Er is veel individuele aandacht en mijn vader knapt er zelfs van op. Wij, kinderen, moesten even wennen aan deze nieuwe situatie maar het voelt goed zo.

In en vanuit De Es wordt van alles georganiseerd. Denk aan optredens, een snack-middag, samen naar een voetbalwedstrijd kijken, er is een WIJKGilde actief en men kan met een vrijwilliger een rondje door de wijk maken op een fietsriksja. Dit laatste is een project vanuit de Fietsersbond ‘Fietsen Alle Jaren’.

Naast De Es wordt momenteel de Beukenhorst gebouwd, een prachtige woontoren met sociale huurappartementen voor senioren. De Beukenhorst wordt gerealiseerd door woningstichting Patrimonium.

Nieuwbouw ZINN locatie De Es

Meer weten over De Es

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

De openingstijden van het het servicepunt van ZINN: doordeweeks van 09.00 - 17.00 uur.

Neem contact op