ZINN Thuiszorg

ZINN Thuiszorg

Bij ZINN Thuiszorg bent u in vertrouwde en deskundige handen. Met uw eigen contactpersoon en kleine teams bij u in de buurt.

U wilt zelfstandig wonen in uw eigen huis, maar heeft (tijdelijk) verpleging en persoonlijke verzorging nodig. ZINN Thuiszorg biedt u de beste zorg thuis.

Samen met de wijkverpleegkundige bespreekt u welke zorg u nodig heeft. U krijgt uw eigen contactpersoon en een klein team van vaste thuiszorgmedewerkers. Uw vertrouwde en deskundige team is goed op de hoogte van uw wensen en alert op veranderingen in uw persoonlijke situatie of gezondheid. Een veilig gevoel. 
Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de kosten door uw zorgverzekeraar heeft u een thuiszorgindicatie nodig van de verpleegkundige. Raadpleegt u ook uw verzekeraar over hun voorwaarden. En kijkt u ook eens op de site van de Consumentenbond.

Bij vermoeden van dementie kunt u thuis hulp en ondersteuning krijgen van een ‘casemanager dementie’. De casemanager van ZINN is een speciaal hiervoor opgeleide verpleegkundige, die u in het hele proces van dementie begeleidt, uw contactpersoon is naar andere zorgprofessionals, informatie en advies geeft en de benodigde zorg kan regelen. 

Onze complimenten voor het team.

Wij als familie zijn erg tevreden op de manier waarop ze omgaan met papa. Zodra hij thuiszorg nodig heeft zijn ze er direct. Onze complimenten voor het team!

Specialistisch team voor thuis

Wilt u na een ziekenhuisopname snel naar huis of wilt u een medische handeling liever thuis laten uitvoeren, zodat u daar niet meer speciaal voor naar het ziekenhuis hoeft? Met het MTH-team (medisch technisch handelen) van ZINN Thuiszorg is dat mogelijk. Als één van de weinige thuiszorgorganisaties in Noord-Nederland heeft ZINN een team van verpleegkundigen geschoold om handelingen, zoals het inbrengen van een perifeer infuus of het verzorgen van een katheter, ook thuis uit te kunnen voeren. Het team is 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar in Groningen, Haren en Hoogezand. 

Meer weten over ZINN Thuiszorg

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

De openingstijden van het het servicepunt van ZINN: doordeweeks van 09.00 - 17.00 uur.

Neem contact op