Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeuten van ZINN Gezondheidszorg helpen u in beweging. Gewoon bij u thuis, als dat nodig is. Of in een van de behandelcentra van ZINN bij u in de buurt.
 

Hulp bij bewegen 

Is overeind komen moeilijk, bent u snel uit evenwicht of bent u aan het herstellen van een operatie? Fysiotherapie helpt u om zo vitaal en mobiel mogelijk te blijven. Samen met u stelt de fysiotherapeut een op maat gemaakt behandelplan en beweegprogramma op. Dat bestaat bijvoorbeeld uit looptraining, evenwichtsoefeningen, tips om vallen te voorkomen of arm- en handtraining.

Gespecialiseerd in fysiotherapie voor ouderen

De fysiotherapeuten van ZINN Gezondheidszorg zijn gespecialiseerd in bewegingsklachten die gepaard gaan met ouder worden en revalidatie na een operatie. De begeleiding van de fysiotherapeut wordt afgestemd op wat u belangrijk vindt en wat u sterker kan maken. Om ook na de behandeling fit te blijven, kunt u een abonnement afsluiten voor fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut of bewegingsagoog. Dit vindt plaats in een ruime oefenzaal met bewegingsapparatuur in een van de vier behandelcentra van ZINN. 

Pre-operatieve fysiotherapie

Staat u op de wachtlijst voor een heup- of knievervangende operatie? Dan kunt u al vóór de operatie fysiotherapie krijgen. U leert dan oefeningen die het herstel na de operatie versnellen.

Vergoedingen 

In de tarievenlijst staan de tarieven van de meestvoorkomende behandelingen. Bij uw zorgverzekeraar kunt u nagaan hoe u verzekerd bent voor fysiotherapie. Belangrijk is om te controleren hoeveel behandelingen u vergoed krijgt vanuit uw aanvullende verzekering.

Meer weten over Fysiotherapie

Servicepunt ZINN

Servicepunt ZINN

Neem contact op